Pick Up

2017 års modell

Casalini Pick Up har fått samma ombonade och säkra hytt som personbilen Casalini M12. Med en bred dörr får man ett mycket rymligt insteg. Casalini Pick Up liksom övriga modeller kan också handikappanpassas. Hytten är tillverkad av kevlarförstärkt glasfiberarmerad plast och vilar på en ram av rostfritt stål.

Läs mer
Casalini Pick up

Transport

2017 års modell

Casalini Transport är en helt unik mopedklassad, smidigt transportfordon med hela 250 kg lastförmåga. Det enda som krävs för att köra den är att man fyllt 15 och har ett mopedkörtkort för EU-moped (naturligtvis gäller även B-körkort).

Läs mer
Casalini Transport

M14

Exklusiv elegans med fokus på säkerhet. En utvecklad mopedbil med läcker design och marknadens mest generöst utrustning. M14 är den största och säkraste mopedbilen. Den råstarka Mitsubishi motorn på 635 cc ger en bränslesnål körning och bidrar till bilens oslagbara bekvämligheten.

Läs mer
Casalini M14

Kampanj!

På vinterhjul

Vintern är i antågande och därmed halkan. Casalini introducerar därför en Vinterhjulskampanj som är laddad med följande - Den snygga Barzetta Piccolo mattsvart 14” Lättmetallfälgen - Dubbdäck Master Nordic 3 - Monterat och fraktfritt Du betalar endast 4995 Inkl. moms vid köp av en ny Casalini Mopedbil

Läs mer
Vinterhjulskampanj
Nästa Föregående

Modell

Casalini Pick up

161.875 kr
inkl moms
Casalini Pick up

Casalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick upCasalini Pick up

Teknisk data

Kategori: EU Moped
Motor: Mitsubishi Diesel, tvärställd
Motorstorlek: 635 cc
Maxhastighet: x
Drift: Framhjulsdrift
Drivning: Variomatic CVT
Bränsletank: 19 L
Motorbränsle typ: Diesel
Förbrukning 1/100km: 0,29
Emissionskrav: x
Mått och dimensioner: 3380 / 1460 / 1458
Batterikapacitet: 12 V 50 AH
Chassi: Korrisionsbehandlad stål

 

Casalini Pick Up har fått samma ombonade och säkra hytt som personbilen Casalini M12. Med en bred dörr får man ett mycket rymligt insteg. Casalini Pick Up liksom övriga modeller kan också handikappanpassas. Hytten är tillverkad av kevlarförstärkt glasfiberarmerad plast och vilar på en ram av rostfritt stål. Det finns ett stort antal tillbehör och möjligheter till specialanpassningar. Casalini Pick Up drivs med den bränslesnåla och mycket starka Mitsubishi motorn liksom i övriga Casalini modeller. Casalini Pick Up är utrustad med ett rejält flak i rostfritt stål med fenolhartslimmad wiraboard i flakbotten samt tre fällbara aluminiumlämmar. Pick Upen är det perfekta fordonet för småtransporter och hantering av mindre paket med ett bekvämt åkande.

Många smarta funktioner och detaljer:
Frontspolier i bilens färg
Metallic lack
CD/ Radio MP3 + 100 w högtalare
Centrallås med fjärrkontroll
Formsydda mattor
Aluminiumfälgar
Flakkapell
Frontbåge
Elektriska justerbara strålkastare
Låsbart tanklock
Reservhjul med domkraft
Ledbelysning i fronten
Dimljus och backljus
Säkerhetslampor i dörrkarmen

motor
Casalini Pick up med den miljövänliga Mitsubishi motorn drar 0,29 l/mil


Färgkombinationer, vit färg är standard, övriga färger mot tillägg

colors

Se här filmen som förklarar Casalini Pick up