M20

Casalini lanserar nu den nya modellen M20. Casalini har tillsammans med motortillverkaren Kohler utvecklat en helt ny motor för mopedbilar som möter miljökraven Euro4. Motorn är en modern motor med elektronisk insprutning som ger låg förbrukning och låga utsläppvärden.

Läs mer
Casalini Transport

M20

Superleggera

Casalini presenterar en helt ny version av M20. Det italienska racingarvet lyfts fram med den legendariska karosstillverkaren Superleggera!

Läs mer
Casalini M20

Transport

2018 års modell

Casalini Transport är en helt unik mopedklassad, smidigt transportfordon med hela 250 kg lastförmåga. Det enda som krävs för att köra den är att man fyllt 15 och har ett mopedkörtkort för EU-moped (naturligtvis gäller även B-körkort).

Läs mer
Casalini Transport
Nästa Föregående

Modell

Casalini Transport

165.500 kr
inkl moms
Casalini Transport

Casalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini TransportCasalini Transport

Teknisk data

Kategori: EU Moped
Motor: Kohler (Lombardini)
Motorstorlek: 499 cc
Maxhastighet: x
Drift: Bakhjulsdrift
Drivning: Automatisk CVT
Bränsletank: 19 L
Motorbränsle typ: Diesel
Förbrukning 1/100km: 0,36
Emissionskrav: Euro 4
Mått och dimensioner: 3000 / 1460 / 1800
Batterikapacitet: 12 V 52 Ah
Chassi: Stål

 

Casalini Transport är en helt unik mopedklassad, smidigt transportfordon med hela 250 kg lastförmåga. Det enda som krävs för att köra den är att man fyllt 15 och har ett mopedkörtkort för EU-moped (naturligtvis gäller även B-körkort). Casalini Transport skapar därmed stor nytta för företag, organisationer och privatpersoner. Med endast 4 meters vändradie och 350 kg tjänstevikt blir Casalini Transport extremt flexibel och lättmanövrerad. Motorn är nyutvecklad Kohler 500cc dieselmotor från Lombardini med mycket god driftsekonomi. Drivningen sker med CVT (vario-matic). Casalini Transport är perfekt för all typ av förvaltning, industrier och för privatpersoner som saknar körkort för bil.